Vtisi z dogodkov >>

POBIRANJE OREHOV

Pobiranje orehov v lepem sončnem vremenu. :)

 

 

Obiranje aronije za domači sok

Obvestila svojcem

OBVESTILO SVOJCEM - VIDEO KLICI, ENOTA NAKLO

Spoštovani svojci,

 

z veseljem sporočamo, da bomo jutri, 19. 10. 2020, pričeli z video klici v Enoti Naklo in omogočili komunikacijo med vami in vašimi najdražjimi.

 

Prosimo, da video klic najavite recepciji DSO Naklo na telefonsko številko 051 324 677 ali (04) 27 72 540. Ob tem omenite ime in priimek stanovalca, ki ga želite poklicati, vašo telefonsko številko in viber / skype kontakt ter okvirno uro kdaj bi želeli opraviti video klic.

 

Telefonska številka za video klice: 031 312 797

 

Lep pozdrav,

 

DSO Preddvor

OBVESTILO SVOJCEM

Preddvor, 15. 10. 2020

 

Po priporočilu strokovne službe NIJZ in zaradi poslabšanja epidemiološke situacije, začasno ukinjamo možnost izhoda stanovalcev v trgovino (velja za DSO Preddvor in Enoto Naklo).

 

Svojci lahko hrano in ostale pripomočke, ki jih stanovalci potrebujejo, oddate na recepciji. Na paket zapišite ime in priimek stanovalca ter številko sobe.

 

Za stanovalce, ki jim svojci ne morete zagotoviti prinosa hrane in potrebščin bomo prinos, na željo stanovalca, zagotovili mi.

 

Hvala za razumevanje in podporo.

 

Matej Križanič, direktor DSO Preddvor

OBVESTILO V ZVEZI S KORONAVIRUSOM

Preddvor, 14. 10. 2020

12. 10. 2020 so bili odvzeti kontrolni brisi 51 stanovalcev in 34 zaposlenih. Vsi testi/brisi so bili negativni.

Skupno število pozitivnih brisov: 7 stanovalcev in 2 zaposlena.

Stanovalci se počutijo dobro, zaposleni v domu pa jim tudi v teh kriznih časih skušamo zagotoviti največje možno udobje in kar se da normalno bivanje. Na njihovo željo jim v sobe dostavljamo dodatno sveže sadje in različne napitke. Seveda pa si, tako kot vsi, želijo, da bi se razmere čimprej umirile in bi življenje spet steklo po ustaljenih tirnicah.

Dom je za obiskovalce do nadaljnjega zaprt.

Od 9. 10. 2020 so omogočeni virtualni obiski – video klici, da lahko ostanete v stiku s svojimi najdražjimi. Več informacij najdete na naši spletni in Facebook strani.

Dom vseskozi razkužujemo in izvajamo tudi vse druge preventivne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe.

Za aktualne informacije o stanju v našem domu in video klicih spremljajte našo spletno stran ali stran na Facebooku, kjer redno objavljamo najnovejše informacije.

Hvala za razumevanje in podporo.

Matej Križanič, direktor DSO Preddvor
Dom starejših občanov Preddvor