Vtisi z dogodkov >>

TELOVADBA NA PROSTEM

Naše fizioterapevtke skrbijo za zabavno telovadbo na prostem. 

 

PETKOV SPREHOD S STANOVALCI

Sprehodu se je pridružil še nekdo.. :)

 

Otvoritev jesenske slikarske razstave v Domu starejših občanov Naklo

Odprtje razstave z govoroma direktorice Doma starejših občanov Preddvor in vodje likovnikov Murnove je poživil privlačen skupni nastop harmonikarja Gašperja Voglarja in v narodno nošo oblečenih odličnih plesalcev Milene Zupan in Metoda Porente iz Folklorne skupine Društva upokojencev Naklo.

Odlični Gašper Voglar s frajtonarco  in plesalca  Milena Zupan in Metod Porenta iz Folklorne skupine Društva upokojencev Naklo (Foto: Damijan Janežič)

 

Vendar ne bomo ostali samo pri razstavah. Odprti smo tudi za druga področja sodelovanja. V vsaki lokalni skupnosti se izražajo potrebe in želje soustvarjati pestrejše in prijetnejše življenje. To pa pomeni povezovanje različnih generacij in izmenjevanje znanja, spretnosti in izkušenj. Tako tudi naš dom starejših lahko postane medgeneracijski center. To je skupna točka, srečevališče  za vse tiste, ki si želijo več  družbe, za tiste, ki si želijo spoznati ali se naučiti česa novega. Ali pa za tiste, ki bi radi in znajo svoja znanja posredovati drugim. Stanovalci Doma lahko tako postanejo ne le opazovalci, temveč tudi soustvarjalci

A. Murn

Nazaj

Dom starejših občanov Preddvor